Retourneren of ruilen

Retourneren
Ben je niet helemaal tevreden over je bestelling? Dan kan je het natuurlijk terugsturen. Wat de reden ook is, je hebt het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Je kunt je bestelling tot 14 dagen na ontvangst annuleren door een mail te sturen naar: info@datisleuk.nl. Na de annulering heb je 14 dagen de tijd op je bestelling retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten van je ontvangen order teruggestort.  Als er een deel van de bestelling wordt geretourneerd, worden de verzendkosten niet vergoed. De kosten (€4,25 voor brievenbuspost met track and trace en €6,95 voor pakketpost) voor het retour sturen naar ons zijn voor eigen rekening.

Na ontvangst van je retourmelding wordt het bedrag binnen 14 dagen teruggestort op de rekening die gebruikt is bij het plaatsen van je bestelling mits het product in goede orde weer bij ons ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Zowel het risico van verzenden als de kosten bij een retournering zijn voor eigen rekening. Voeg bij je retour je naam en ordernummer toe, zodat we makkelijk je retour in behandeling kunnen nemen. Datisleuk adviseert je retour met track & trace te versturen of te zorgen dat je een verzendbewijs hebt. Op deze manier kan je altijd bewijzen dat je iets retour hebt gestuurd als dit verdwijnt bij de post.  Doe je dit niet en komt het niet aan bij ons, kunnen wij de retourzending niet afhandelen. 

Maatwerk

Elk gepersonaliseerd artikel is uniek en maatwerk. Op bestelling gemaakte en gepersonaliseerde artikelen kunnen daarom niet geretourneerd worden.
 

Product ruilen?
Wil je een product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. Je kunt hiervoor contact opnemen met info@datisleuk.nl. Wel draag je zelf de kosten voor terugzending van het product.